Hvidovre Motionscenter

  • 15/11/2017
  • #HvidovreAtletikMotionscenter #HvidovreAM

Velkommen til Hvidovre Motionscenter!

I juni 2017 overtog Hvidovre Atletik & Motion driften af motionscenteret på Hvidovre Stadion med primær åbningstid om aftenen på hverdage og i weekenderne.

Centret deles med Hvidovre Kommunes sundhedscenter som er ansvarlig for driften fra kl. 7-14 på hverdage.

 

Muligheder

Hvidovre Motionscenter tilbyder træning med professionelt vægttræningsudstyr, konditionstræning via cykler, stepmaskiner, romaskine, crosstrainere eller løbebånd.

Centret er fortsat under opbygning så holdet udbuddet udvikles løbende.

 

Basismedlemsskab

Det koster 100,- pr. md., hvilket giver adgang til vores styrketrænings faciliteter - man kan ikke træne i centret uden basis medlemsskab (klippekort virker kun til hold)

NB: Ved indmeldelse modtages en e-mail som indeholder medlemsnummer. Medlemsnummeret kan bruges til at logge ind på vores bookings løsning.

Via booking løsningen kan man booke sig på åbne hold og man kan ændre sine betalingsinformationer. 

 

Hold

Centret tilbyder også hold. Alle hold kræver som udgangspunkt basismedlemsskab + holdmedlemsskab eller klippekort. Holdene er enten lukkede hold som afregnes med et fast beløb pr. måned eller via klippekort.

 

Åbningstider

Mandag til Fredag: 07:00-09:00, 14:00-22:00
Lørdag til Søndag: 08:30-16:30

 

Bøde

Adgang til centret foregår via brik som udleveres når der er bemanding i centerets reception. Brikken er personlig og må ikke udleveres til andre. Såfremt denne regl overtrædes kan den pågældende idømmes en bøde på kr. 200 pr. overtrædelse.

 

Hvis du skulle være interesseret i at høre mere om Hvidovre Motionscenter er du velkommen til at skrive til os på facebook eller på hvidovreatletik@gmail.com.


Kontaktpersoner

Jakob Juul Rasmussen
info@hvidovre-motionscenter.dk
tel:+45 24 34 26 55