CrossFit

K├Žnturjon Gym

  • 07/05/2018
  • #K├ŽnturjonGym #CrossFit #hvidovream

Træningsformen CrossFit tager i disse år verden med storm og i Hvidovre Atletik er vi på forkant med udviklingen med vores seneste tilføjelse til klubben: KÆNTURJON GYM. 
 
KÆNTURJON GYM er et fællesskab i foreningsregi, for folk der har funktionel træning i blodet. Her kan man træne crossfitinspireret træning med primær vægt på styrketræning, kondition og gymnastiske øvelser. 
 
KÆNTURJON GYM er en selvstændig underafdeling til Hvidovre Atletik & Motion med ca. 110 medlemmer (primo 2019), og bliver båret af dygtige crossfittrænere og en håndfuld frivillige. I klubben lægger vi vægt på fællesskabet og et godt og sjovt træningsmiljø. 
 
Medlemskab i KÆNTURJON GYM koster 200 kr./md., og giver adgang til vores crossfitinspirerede træningsområde, platforme og atletikfaciliteter. Hvis man også ønsker medlemskab til holdtræning, koster det yderligere 100 kr./md. Medlemmer i KÆNTURJON GYM får udleveret en nøglebrik mod et depositum på 200 kr., der så giver adgang til hallen 24-7. 

Hvis du skulle være interesseret i at høre mere om KÆNTURJON GYM, er du velkommen til at skrive til os på Facebook eller på hvidovreatletik@gmail.com

Følg os på Facebook: https://www.facebook.com/kaenturjongym/ 
 
Er du medlem af KÆNTURJON GYM, så kan du søge om optagelse i denne Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/429967887167971/.

Her vil du kunne følge med i hvad der rører sig i klubben, og modtage vigtige informationer om sociale arrangementer med videre.

 

XXX


Kontaktpersoner

Jakob Juul Rasmussen
hvidovreatletik@gmail.com